Üveget hajítottak a pályára Bolték döntője előtt

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy embert a londoni olimpián, mivel pár másodperccel a 100 méteres síkfutás döntője előtt egy üveget dobott az Olimpiai Stadion pályájára - közölte a BBC. A a bronzérmes holland cselgáncsozónő, Edith Bosch annyira felháborodott, hogy megütöte a férfit.
Vágólapra másolva!

A rendőrség szóvivője elmondta, a férfi üvöltött valamit, majd az atlétikai pályára dobott egy üveget, ami a sprinterek mögött landolt.

A számban végül bronzérmet szerző Justin Gatlin szerint az üveg "kicsit elterelte" a figyelmét. Ugyanakkor szerencsére senki sem sérült meg, a futamot rendben megtartották. "Nem tudom, pontosan mi volt az, de mikor az egész stadion csendben van, meghallasz egy döngést" - tette hozzá Gatlin. "Az ilyesmit egyszerűen le kell blokkolni, és folytatni kell tovább a dolgodat, nem lehet panaszkodni. A verseny folytatódott, és méghozzá remek verseny volt."

Forrás: [origo]

A győztes Usain Bolt szintén hallotta a becsapódást, a végül második helyen beérkező Yohan Blake viszont annyira koncentrált, hogy nem észlelt semmit.

Edith Bosch, a hollandok bronzérmes cselgáncsozója a Twitteren azt írta, hogy felháborodásában megütötte az üveget bedobó férfit a lelátón.

A gyanúsítottat garázdasággal vádolja a rendőrség.