Lochte-nak több csaj jut, mint Phelpsnek

Vágólapra másolva!
A londoni olimpia egyik legvonzóbb férfijának tartják, de nincs ideje párkapcsolatra Ryan Lochte-nak. Édesanyja szerint csak egyéjszakás kalandjai vannak, de szerinte ez nem így van, viszont állítása szerint több nő jut neki, mint Phelpsnek.
Vágólapra másolva!

"Nagyon komolyan veszem az úszást, de az élet nem csak abból áll. Azt akarom, hogy az emberek tudják: jól érzem magam, ha mást is csinálok" - nyilatkozta a CNN-nek a londoni olimpia egyik sztárja, Ryan Lochte, aki két aranyat, két ezüstöt és egy bronzot nyert eddig, és 5,6 millió forintot érő, gyémántokkal kirakott fogékszerével is feltűnést keltett.

Forrás: AFP
Ryan Lochte a fogékszerével

Az amerikai úszó magánéletéről is beszélt, amiről rengeteg szó volt, miután édesanyja azt mondta, fiának csak egyéjszakás kalandokra van ideje. "Fiatal vagyok, de nem ilyen" - reflektált erre. "A kapcsolatokat szeretem. Ha kapcsolatban vagyok, akkor az egész szívem oda akarom adni egy nőnek. És mostanában nem tudtam ezt megtenni, mert az úszás ennyire fontos lett az életemben" - jelentette ki Lochte.

Arra a kérdésre, hogy "neki jut-e több nő" vagy a világ legeredményesebb olimpikonjának és legnagyobb riválisának számító Michael Phelpsnek. "Nekem, 60-40 százalékos aránnyal" - válaszolta erre. Lochte azt is elárulta, ha lehetősége lenne rá, A Pletykafészek (Gossip Girl) című amerikai sorozat egyik szereplőjét, Blake Livelyt vinné el magával egy lakatlan szigetre.