Feleségével töltötte az éjszakát, hazaküldték a világbajnokot

Vágólapra másolva!
Saint Kitts és Nevis egyetlen éremesélyes sportolója verseny nélkül távozott a londoni olimpiáról: a 2003-as világbajnok sprinter, Kim Collins engedély nélkül a feleségével töltött néhány éjszakát, ezért a csapatvezetés hazazavarta.
Vágólapra másolva!

A 36 éves Kim Collins volt országa első olyan sportolója, aki olimpiai döntőbe jutott, korábban négyszer szerepelhetett a játékokon, nem véletlen, hogy ő vihette Saint Kitts és Nevis zászlaját a megnyitón.

Azonban országa olimpiai bizottságának szóvivője szerint semmibe vette a szabályokat, engedély nélkül elhagyta az olimpiai falut, és néhány éjszakát a feleségével töltött egy hotelben.

Forrás: Europress/Getty Images/Stu Forster

"Még a börtönben ülőket is meglátogathatják a feleségek. Akik láttak engem a tavalyi Pánamerikai Játékokon, utoljára láthattak országom színeiben versenyezni" - írta dühösen Twitter-oldalán.

Nem Collins az egyetlen, akit hazazavartak, a héttagú küldöttség egyetlen női versenyzője, a sprinter Tameka Williams hasonló sorsra jutott, mert bár nem bukott meg doppingvizsgálaton, de bevallotta, szedett olyan szert, amelynek összetevője tiltó listán szerepel.