Most már Nagy Lászlónak kell magyarázkodnia

Vágólapra másolva!
Az olimpiai döntőbe jutás lenne pályafutása csúcsa, nyilatkozta az EFE spanyol hírügynökségnek Valero Rivera, a spanyol férfikézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki elárulta, valóban tárgyalt Nagy László esetleges szerepléséről. Most azonban boldog, hogy csak olyan játékosokra számíthat, akik kivívták a kvalifikációt.
Vágólapra másolva!

"Az elmúlt években többször is beszéltem Nagy Lászlóval, de a helyzet most teljesen a feje tetejére állt. Amúgy is a sport igazságtalansága lenne, ha olyan játékos lemaradt volna az olimpiáról, aki kiharcolta a selejtezőn a részvételt. De szerencsére ez már nem jelent nekem plusz problémát. Jobban is érzem magam" - nyilatkozta Rivera kapitány az EFA hírügynökségnek, amikor a kerethirdetéssel kapcsolatos kérdést kapott.

Hogy milyen érzései vannak a Nagy-üggyel kapcsolatban, azt válaszolta, nem akar beszélni róla. "Ez engem már nem érint, akinek magyarázkodnia kell, az Nagy László, nem pedig én."

Rivera elismerte, az olimpiai sorsolás a lehető legnehezebb ellenfeleket hozta, hiszen a januári Európa-bajnokság első négy helyezettje (Dánia, Szerbia, Horvátország és Spanyolország) mellett a magyarok és a dél-koreaiak kerültek egy csoportba.

"Nagyon örülök a lehetőségnek, ha a válogatott döntőt játszhatna, az lenne edzői pályafutásom csúcsa" - fogalmazta meg vágyát a kapitány.