Molnár Tamás játékvezetőként ott lehetne az olimpián

Vágólapra másolva!
A Délmagyar weboldalán készített online interjúban Molnár Tamás, a Szeged Beton VE vízilabdacsapatának háromszoros olimpiai bajnok centere azt mondta, nem gondolta meg magát, és Kásás Tamáshoz hasonlóan nem tervezi a visszatérést a válogatottba. Viszont játékvezetőként akár ott lehetne az olimpián.
Vágólapra másolva!

"Ha szeretném, akkor most benne lennék a válogatott keretben, tehát abszolút tudatosan mondtam le Peking után a szereplést. Akkor abban maradtam Kemény Dénessel, hogy ha 2012 májusában nincs két ember arra a pozícióra, akkor számíthat rám, de szerencsére vannak jó centerek a csapatban" - nyilatkozta a Delmagyar.hu oldal online interjújában.

Olvasói kérdésre elmondta, hogy bár három mérkőzés hiányzik a 300 válogatottsághoz, csak ezért nem vállalná a meccseket. "Pont azoktól venném el a lehetőséget, akiknek óriási dolog akár egyszer is játszani a magyar nemzeti csapatban. Sok mindent elértem, sok mindent kaptam ettől a válogatottól, fontosnak tartom, hogy ezt a lehetőséget mások is megkapják."

Bár két és fél éve úgy nyilatkozott, 2012-ig szeretne játszani, jelenleg jól érzi magát a vízben. "Most azt gondolom, szomorú lennék, ha 2012-ben abbahagynám. A bajnoki cím mindenképpen ösztönzés lenne, bár egyszer a válogatottban már abba tudtam hagyni a csúcson."

Molnár bekerült a 2012-es játékvezetői keretébe, ami azt jelenti, az idei évben a FINA által rendezett eseményeken vezethetne mérkőzéseket is.

"Az olimpián is ott lehetnék, de úgy gondolom, hogy azért a sportnak, a vízilabdának ez egy más területe, a megfelelő tapasztalatot még meg kell szerezem. De úgy gondolom, képes lennék megállni a helyemet játékvezetőként az olimpián is. Sajnos a vízilabda az a sport, amit nehéz úgy vezetni, hogy valaki sosem játszotta. A sportolói múltam, jelenem nagy előny ebből a szempontból.