Steinmetz Ádám és Szivós nem utazik a póló-Eb-re

Vágólapra másolva!
Kedd helyett már hétfő este csapatot hirdetett a pénteken kezdődő spanyolországi Európa-bajnokságra Kemény Dénes, a magyar férfivízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember hangsúlyozottan Eb-csapatról beszélt, amikor ismertette a 13 nevet, egyértelművé téve, hogy a lista nem tekinthető a pekingi ötkarikás játékokra utazó végleges keretnek is egyben.
Vágólapra másolva!

"A most kimaradtak csütörtöktől az Európa-bajnokság végéig napi két edzéssel készülnek idehaza tovább, Keszthelyi Tibornak, a vb-aranyérmes junior-válogatott szakvezetőjének irányításával. A kijelölt csapat az Eb-re van nevezve, az olimpiai nevezés az Eb után fog megtörténni" - fogalmazott Kemény Dénes a távirati irodának.

A málagai kontinensviadalra utazók névsora:
Nagy Viktor, Szécsi Zoltán, - kapusok, Benedek Tibor, Biros Péter, Hosnyánszky Norbert, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Varga Dániel, Varga Dénes, Varga Tamás.

A 18-as bő keretből kimaradt és itthon készülő pólósok: Gergely István (kapus), Gór-Nagy Miklós, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Varga II. Zsolt.