Gyurta jól szlalomozott a Hungaroringen

Vágólapra másolva!
SEAT LEON Szuperkupát rendeztek szombaton a Hungaroringen, ahol több Peking Klubos sportoló is tiszteletét tette. A verseny megtekintését követően részt vettek a díjátadásban, majd egy, a ring melletti pályán szlalomoztak. A nap fénypontjaként pedig tettek egy tiszteletkört a nagypályán is.
Vágólapra másolva!

"Többet nem hívunk titeket, ha ilyen hatással vagytok a versenyzőkre" - mondta tréfásan izgalmában a verseny egyik főszervezője Gyökös Lajos kajakosnak, miután a Sasad Liget-kupa keretében megrendezett SEAT LEON Szuperkupa elején két autó összeütközött, amiért le kellett állítani a versenyt. A baleset egyik elszenvedője Wéber Gábor volt, akit ezután kórházba kellett szállítani, ahol három napig bent tartják megfigyelésen.

A holtidőben sportolóink feltalálták magukat, a pódium és az irányító központ megtekintésén kívül kipróbálták a szimulátoros vezetést is, és megnézték a többi kategória verseny-gépjárműveit.

A balesett miatt csúszás volt a programban, így egy jó órával később tartották csak meg kupa eredményhirdetését. A versenyt a címvédő Kiss Norbert nyerte, az első hat helyezettnek járó díjat pedig a Peking Klub sportolói adták át, sőt a klub jóvoltából Szép Brigitta különdíjban is részesült, mint a mezőny legszimpatikusabb versenyzője.

Forrás: [origo]

A ceremónia után áttette székhelyét a társaság és a nagypálya közelében kialakított szlalompályán tesztelték képességeiket. Gyurta Dániel nyerte a háziversenyt, aki a legrövidebb idő alatt teljesítette a kanyargós versenypályát.

Másik úszótehetségünknek, Verrasztó Dávidnak, valamint a triatlonos Kuttor Csabának azonban meggyűlt a baja a pályát kijelölő bójákkal, több alkalommal is maguk alá gyűrték a verseny hevében.