Tovább gyengült a Dream Team

Vágólapra másolva!
Korábbi tíz társukhoz hasonlóan Jermaine O'Neal (Indiana Pacers) és Mike Bibby (Sacramento Kings) is lemondta a szereplést az athéni olimpián a címvédő amerikai férfikosárlabda-csapatban.
Vágólapra másolva!

A kétszeres All Star-válogatott indianai csillag - aki 1996-ban 18 évesen és egy hónaposan az NBA legfiatalabb játékosa lett -, illetve az 1999-es év újonccsapatába bekerült sacramentói bedobó egyaránt túlterheltséggel indokolta távolmaradását.

Kettejükön kívül eddig Shaquille O'Neal, Kobe Bryant, Jason Kidd, Karl Malone, Ray Allen, Vince Carter, Elton Brand, Kenyon Martin, Tracy McGrady és az idény legjobbjává választott Kevin Garnett mondott nemet Larry Brown szövetségi kapitány invitálására.

Az 1964-es tokiói olimpián játékosként aranyérmes tréner a visszalépők helyére a clevelandi Carlos Boozernek küldött meghívót, s a keretben eddig Tim Duncan, Allen Iverson, LeBron James, Stephon Marbury, Richard Jefferson, Shawn Marion és Amare Stoudemire helye biztos. A Dream Team IV. riválisainak esélyeit javítja, hogy a névsorból még senki sem szerepelt ötkarikás játékokon...