Elképesztő okból ölte meg feleségét egy idős férfi

A férfi bevallotta, hogy megölte kórházba került feleségét, mert nem engedhette meg magának az ápolását, Missouri,  Missouriférfi, gyilkosság
Fotó: The Mirror
Vágólapra másolva!
Egy férfi felesége évek óta betegeskedett, és rengeteg időt töltött kórházban. A férj egy ideig ápolta az idős feleségét, azonban egy nap úgy döntött, megöli őt. Azonban a gyilkosságot egy egészen elképesztő okból követte el, amiért most akár élete végéig börtönbe kerülhet.
Vágólapra másolva!

Ronnie Wiggs felesége a múlt héten újra kórházba került. A nőnek évek óta szüksége volt a kórházi ellátásra, ugyanis gyógyíthatatlan betegsége miatt rendszeresen vizsgálatokra kellett járnia. Most azonban a férjének az orvosok elmondták, hogy a felesége valószínűleg már nem fog hazamenni, mivel állapota nagyon súlyossá vált.

A nő keringése pénteken összeomlott, de az orvosoknak sikerült visszahozniuk őt, azonban ez nem tartott sokáig, mert a nő agyhalott lett.

Szombaton lekapcsolták a gépekről, majd egy orvosszakértő megvizsgálta a furcsa esetet, ugyanis péntek délelőtt semmi jel nem mutatott arra, hogy bármilyen komplikáció léphet fel a vizsgálatok során. Ekkor kiderült, a nőt valaki megfojtotta.

A férfi bevallotta, hogy megölte kórházba került feleségét, mert nem engedhette meg magának az ápolását, Missouri,  Missouriférfi, gyilkosság
Fotó: The Mirror

Az orvosok a rendőröknek beszámoltak arról, hogy Ronnie a pénteki látogatása után furcsán viselkedett, és azt mondogatta a fiának: 

Megtettem. Megöltem őt. Megfojtottam.

Ekkor a kórházban dolgozók hívták a rendőrséget, akik azonnal letartóztatták a férfit.

A férfi a nyomozók bevallotta a gyilkosságot, amiről részletesen beszámolt. A férfi eltakarta a nő orrát és befogta a száját, hogy ne tudjon sikítani, majd megfojtotta. Hozzátette mindezt azért csinálta, mert depressziós volt a felesége állapota miatt és az orvosi számlák sem tudta fizetni.

Az idős férfi nem először próbálta megölni a feleségét.

Korábban, mikor az asszony egy rehabilitációs központban volt, álmában akart végezni vele, de a nő felébredt és kihívta a rendőröket, akiknek Ronnie elmondta, hogy később újra megpróbálja majd megölni a feleségét.

Ronnie Wiggnek emberölés miatt akár 30 év börtönbüntetést is kaphat, de az sem kizárt, hogy életfogytiglanra ítélik - írja a Mirror.

Kedden egy kínai kórházban egy késes támadó legalább tíz emberrel végezett, és meg többet megsebesített mikor ámokfutásba kezdett a délnyugat-kínai Jünnan tartományban. Hivatalosan még nem közölték a halálos áldozatok számát, és azt, hogy az elkövető milyen fegyvert használt. Azt azonban lehet tudni, hogy orvosok is vannak az áldozatok között. 

Egy texasi orvos szív megállítására alkalmas mérget fecskendezett infúziós tasakokba egy észak-dallasi orvosi klinikán. Az orvost a bíróság bűnösnek találta, életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá.