Több kiló kokaint találtak egy 3 éves kisfiú hátizsákjában

Vágólapra másolva!
A rendőrök házkutatást tartottak az Egyesült Államokban, egy alabamai nőnél, ahol több mint 160 millió forintot érő kábítószert találtak. Két kiló kokain egy 3 éves kisfiú hátizsákjából került elő.
Vágólapra másolva!

A rendőrök a nő kisgyerekének hátizsákjában körülbelül 2 kilogramm kokaint találtak műanyag zacskókban eldugva – közölte a Mobile megyei seriff hivatala, akik a helyszínen készített fotókat is megosztották.

Kábítószer a hátizsákban
A helyszínen talált hátizsákok. Fotó: Mobil Megyei Seriff Hivatal

A rendőrök egy fülest kapva figyelni kezdték a nőt. Ahogy az az egyik nap elhagyta otthonát, és kocsiba ült, azonnal megállították és igazoltatták. A kocsiban a rendőrök körülbelül 1,5 kiló kokaint, marihuánát, és egy pisztolyt is találtak - számolt be a People.

Ezt követően házkutatást tartottak a nőnél, ahol újabb adag drog került elő, köztük a 3 éves kisgyereke hátizsákjában lévő is. A kábítószer és a fegyver 3, 8, 10 és 15 éves gyerekek számára teljesen hozzáférhető volt a házban.

"Abszurd, hogy mennyire meggondolatlan volt" – mondta Paul Burch seriff. 

Teljesen semmibe vette a törvényt és a gyerekek jólétét

A sajtóközlemény szerint a nőtől elkobzott kábítószerek utcai összértéke körülbelül 450 000 dollár, azaz közel 165 millió forint.  Hillt kokain-kereskedelemmel, marihuána birtoklással, tárgyi bizonyítékok manipulálása és négy gyermek veszélyeztetésével is vádolják. A hatóságokat szerint azonban a nő esetében még további vádak is felmerülhetnek.