Vágólapra másolva!
Jövő szerdán 20.15-kor a Puskás Ferenc-stadionban kerül megrendezésre a Nazionali Piloti nevű Forma-1-es válogatott - magyar All Star-válogatott jótékonysági találkozó.

A MAI CASCO Futball Grand Prix külföldi sztárjátékosai, Schumacher, Alonso és a többiek már nagyon készülnek a találkozóra, s az F1-eseket a Kempinski Hotel Corvinus szállásolja el Budapesten. A Nazionali Piloti egyik fontos kérése volt az eseménnyel kapcsolatban, hogy a delegáció tagjainak pihenését kifogástalan körülmények között biztosítsák a szervezők, s ennek a feltételnek az ötcsillagos szálloda mindenképpen megfelel.

A Kempinski egyébként olyannyira elnyerte a külföldi vendégek tetszését, hogy a hagyománnyokkal szakítva a pilóták ezúttal a szokásos meccs utáni gálavacsorát is ott tartják majd. A szálloda ezen a nyáron egyébként a magyar vendégeket is igen kedvező ajánlattal várja.

A hazaiak két játékosa, Zoran Kuntic és Goran Kopunovic, a Ferencváros tíz évvel ezelőtti BL-csapatának remek csatárkettőse július 22-én pénteken 13 órakor ellátogat az [origo] Vendégszobájába.

A jövő szerdai futballgálára még kaphatók jegyek. A 600 és 1600 forintba kerülő belépőket az Örs vezér téren a Sugár Üzletközpontban, a Puskás Ferenc-stadion Körcsarnoknál lévő pénztárában és az ismert jegyirodákban lehet megvásárolni. Vidékre utánvéttel megrendelhetők a jegyek a 06-30-30-30-999-es telefonszámon.

(X)