Vágólapra másolva!
Jövő szerdán 20.15-kor a Puskás Ferenc-stadionban kerül megrendezésre a Nazionali Piloti nevű Forma-1-es válogatott - magyar All Star-válogatott jótékonysági találkozó. A hazaiak 20 fős keretéből tíz sztárral már hétfőn megismerkedhettünk, s most újabb hat taggal bővült a Michael Schumacher vezette gárda ellen készülő vendéglátók csapata.

Újabb nevekkel bővült a július 27-én a Puskás Ferenc-stadionban rendezendő MAI CASCO Futball Grand Prix résztvevőinek a névsora. Az eddigi kerettagok (Lékó Péter, Détári Lajos, Lisztes Krisztián, Illés Béla, Csank János, Mészöly Géza, Zoran Kuntic, Goran Kopunovic, Carlos Perez, Rudolf Péter) mellé csütörtökön egy kapus és öt újabb mezőnyjátékos csatlakozott.

A névsor a következő:
Szuper Levente: A legismertebb magyar jégkorongozó első szóra örömmel vállalta a részvételt, és elmondta, számára mellékes, hogy ő lesz-e a kezdőkapus, vagy majd Csank Jánosra esik a választás. Az biztos, hogy mindketten egy-egy félidőt védenek majd. Szuper Levente hozzátette: sportrajongóként évek óta követi Schumacherék labdarúgó-fellépéseit, de soha nem gondolta volna, hogy egyszer lehetősége lesz ellenük pályára lépni.

Eperjes Károly: A Kossuth-díjas színművész szereplése sokáig kérdéses volt, mivel jelenleg az Oscar-díjas Szabó István rendezésében készülő Rokonok című filmben játszik főszerepet. Eperjes a szerep miatt - Szabó István kérésére - 9-10 kilót is hízott az elmúlt hetekben, így saját elmondása szerint most nem tud gyorsan futni, sokat viszont szívesen, mégpedig a középpályán. Eperjes a mérkőzés napján is forgat, és eredeti szerződése kizárta volna a mérkőzésen történő szerepvállalást, de Szabó István engedélyezte számára a részvételt. Sőt a világhírű rendező el is kíséri a meccsre a színészt, aki főszereplője volt az emlékezetes 6:3, avagy játszd újra, Tutti című magyar filmnek.

Farkasházy Tivadar: A népszerű humorista hosszú évek óta megrögzött futballrajongó, de sokan tudják róla, hogy nem csupán nézi, hanem űzi is a játékot. Saját bevallása szerint a gyorsasága ugyan megkopott, de küzdőképessége nem hagy majd kívánnivalót maga után. Egyelőre nem tudja, hogy hány percet bír majd, de abban biztos, hogy felszántja a pályát, és mindent megtesz a magyar csapat sikeréért.

Gál Csaba "Boogie":A Megasztár második részében feltűnt, közönségkedvenc srác nem tartja magát labdazsonglőrnek, de fontosnak tartja, hogy a jótékonysági rendezvény sikeréhez hozzájáruljon. Boogie a hátvédsorban kap majd helyet, és reméli, hogy egyszer egyszer azért megakasztja majd a pilóták támadásait.

Gundel Takács Gábor
Gundel Takács Gábor:

Pindroch Csaba: A Valami Amerika és a Kontroll című filmek sztárja Eperjes Károlyhoz hasonlóan a Rokonok forgatásán dolgozik, és kora este is van egy jelenete Koltai Lajos kamerája előtt, de mindenképpen ott lesz a Puskás-stadionban. Nem kizárt, hogy csupán a második félidőben tud majd pályára lépni, de úgy véli, hogy a fáradó ellenfelek ellen, friss erővel akár még győzelemre is vezetheti a magyar csapatot.

A szövetségi kapitány személye és a keret további tagjainak a névsora napokon belül nyilvánosságra kerül. A kezdőrúgást a világhírű énekes, Placido Domingo végzi el, és a világszerte (el)ismert játékvezető, Puhl Sándor sípjelére kezdődik majd a mérkőzés.

A rendezvény teljes jegybevétele jótékony célt szolgál: a résztvevők és a szervezők a Kinder in NOT, a Magyarországi SOS gyermekfalvak és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára utalják át a befolyó összeget.

A jövő szerdai futballgálára még kaphatók jegyek. A 600 és 1600 forintba kerülő belépőket az Örs vezér téren a Sugár Üzletközpontban, a Puskás Ferenc-stadion Körcsarnoknál lévő pénztárában és az ismert jegyirodákban lehet megvásárolni. Vidékre utánvéttel megrendelhetők a jegyek a 06-30-30-30-999-es telefonszámon.