Vágólapra másolva!
A magyar futballválogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor szerint csapata jól játszott, és rászolgált volna az egy pontra az 5-3-as holland győzelemmel végződött Eb-selejtezőn, a játékvezető azonban megfosztotta egy szabályos góltól a magyarokat.

"Gratulálok a holland csapatnak. Sajnálom, hogy a jó játékunk és a remek egyéni teljesítmények mellett az utolsó tíz percet nem tudtuk kivédekezni" - értékelt az amszterdami mérkőzés után Egervári Sándor. "Sokkal összeszedettebben és precízebben játszottunk, rászolgáltunk volna az egy pontra. Az első félidőben egy szabályos gólt nem adott meg számunkra a játékvezető. Úgy érzem, a jó játékunk mellett nem kaptuk meg az egyenlő elbírálás elvét".

Bert van Marwijk, a hollandok szövetségi kapitánya mentegetőzéssel kezdte: "Nem sokszor látunk ilyen mérkőzéseket, mindenki gálameccset várt tőlünk, de ez nem mindig jön össze. A második félidőben egy szerencsés góllal egyenlítettek a magyarok, majd vezettek, de szerencsére fel tudtunk állni, és megnyertük a mérkőzést."