Vágólapra másolva!
A Balaton-parton futott és kerékpározott a labdarúgó NB I listavezetője, a Videoton. A focistákkal tartott a negyvenöt éves klubtulajdonos, Garancsi István is, aki nagy fölénnyel maga mögé utasította a teljes csapatot.

Mezey György hét kilométer futást és negyvennégy kilométer kerékpározást írt elő játékosainak, akik Balatonalmádiból indulva Alsóörsöt, Balatonfüredet és Tihanyt érintve tértek vissza az almádi szállásra. Polonkai Attila térdsérülés, Elek Ákos pedig betegség miatt nem tartott a többiekkel.

Ott volt viszont Garancsi István klubtulajdonos, aki nem csak lekocogta és lazán letekerte a távot, hanem magasan a legjobb időt érte el. Garancsi két óra húsz perc alatt teljesítette a távot, a második legjobb idő (két óra negyvenhat perc) a Szolnoki Roland, Somodi Bence párosé lett.

A 45 éves klubtulajdonos győzelme annak ellenére is meglepő eredmény, hogy rendszeresen fut, kerékpározik és hegyet mászik. A Garancsi-diadalt hozó edzésről a Vidi.hu klipet is készített.

A Videoton pénteken még a Balaton-parton edz, szombaton, 13.30-kor pedig Székesfehérváron fogadja felkészülési mérkőzésen a szabadkai FK Spartak Zlatibor Vodát.