Vágólapra másolva!
A Kisalföld értesülései szerint az Audi januártól több százmillió forinttal támogatja majd a Győri ETO labdarúgócsapatát.

A lap úgy tudja, korábban felmerült annak a lehetősége is, hogy a német autógyár az Újpestet szponzorálja, ám az Audi inkább a győri focicsapatot választja. Az Audi jelenleg is névadó szponzora a város nőikézilabda-csapatának, a labdarúgóklubnak szintén a főtámogatója lenne, a több százmillió forintról szóló szerződést januárban írhatják alá a Kisalföld szerint.

"Ha megerősítést kérnek, akkor a Kisalföld újságíróját kellene kérdezniük, mert ezek szerint a lap nálam jobban értesült" - reagált az [origo] kérdésére Klement Tibor, a győriek ügyvezető igazgatója, aki a keret frissítéséről már többet tudott mondani. "Csütörtökön beszélünk Tarsoly Csaba tulajdonossal és Pintér Attila vezetőedzővel arról, hogy milyen posztokra kiket kellene igazolni. Ami a Tarno Kinkről szóló pletykákat illeti, nincs realitása a dolognak, az álom kategóriába sorolom azt, hogy korábbi csatárunkat vissza tudnánk csábítani."