Vágólapra másolva!
A 93. percben szerzett góllal győzött a Videoton a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó Soproni Liga 2. fordulójában. A mérkőzést zárt kapuk mögött játszották.

Soproni Liga, 2. forduló:
Videoton FC - Diósgyőri VTK 3-2 (0-0)
Székesfehérvár, zárt kapus mérkőzés
v.: Szabó S.
Videoton: Sebők Zs. - Lázár, Lipták, Horváth G., Andic - Szakály D. (Dvéri, 66.), Farkas B., Nagy D. (Milanovic 88.) - Vujovic, Sitku (Polonkai, 46.), Andre Alves.
DVTK: Köteles - Lakatos B., Viskovic, Horváth G., Kállai (Milicic, 73.) - Lipusz, Búrány, Takács P., Gohér (Szabó V., 46.) - Balajti (Nagy R., 60.), Lippai.
gól: Vujovic (51.), Andre Alves (63., 93.), illetve Lippai (82.), Horváth G. (90.)
sárga lap: Horváth G. (36.), Lipták (91.), illetve Lakatos B. (31.), Kállai (36.), Viskovic (76.), Horváth G. (91.)

A Videoton szurkolói kerítésen kívülről buzdították kedvenceiket a DVTK elleni zárt kapus mérkőzésen, de az első félidőben nem volt lehetőségük gólnak örülni. A fehérváriak szinte ki sem engedték saját térfelükről a vendégeket, de Köteles kapus eszén nem tudtak túljárni.

A második félidőben már többet tettek a csapatok a gólokért. A fölényben játszó Videoton kétgólos vezetésre tett szert, amit aztán a hajrára felpörgő DVTK a 90. percben kiegyenlített. A diósgyőriek nagy öröme azonban korainak bizonyult, mert a 93. percben Andre Alves egy szerencsés góllal három ponthoz juttatta a Vidit.