Vágólapra másolva!
Gólok, könnyek és mosolyok kísérték a Samsung Focizoom-kupa idei kiírásának első selejtezőjét Székesfehérváron, amelyen az U7-es korosztálytól az U17-esekig közel száz csapat vett részt. A Sóstói-stadionban a több mint ezer gyerekfutballista tizennégy pályán küzdött a győzelemért, a legjobbak pedig a Samsung és az adidas ajándékaiból részesültek.

A torna jószolgálati követeként Dvéri Zsolt, a Fehérvár FC technikás középpályása is megjelent a stadionban, s a tornát röviden így értékelte.

"Szenzációs érzés volt ennyi derűs és ügyes gyereket látni a pályán, sajnos a mi időnkben nem rendeztek ilyen nagyszabású tornákat. Nagyszerű meccseket, szép gólokat, igazi örömfocit láttam, jól éreztem magam a Sóstói stadionban. Remélem, jövőre is megrendezik ezt a kupát, hiszen ritkán lát az ember egyszerre a pályán ennyi labdaéhes gyereket."

Forrás: [origo]

A Samsung Focizoom-kupa országos seregszemléjének nyugati selejtezője után a keleti régióban vasárnap, Debrecenben lépnek pályára az utánpótlás-együttesek - az előzetes jelentkezések alapján hasonló létszámban - a hajdúsági fellépésen jószolgálati követként Dombi Tibor, a "Loki" csatára várja az ifjú reménységeket.

Forrás: [origo]

A torna idei döntőjére augusztus elején, az Üllői úton, az Albert-stadionban kerül sor, ahol az FTC stadion névadója, a sportág eddigi egyetlen aranylabdása, egyben a Focizoom-kupa védnöke, Albert Flórán, valamint ferencvárosi jószolgálati követe, Lisztes Krisztián köszönti a fináléba jutott csapatokat.