Vágólapra másolva!
Adrian Boothroyd, a Premiershipből kiesett Watford menedzsere úgy érzi, a következő idényben két játékosa, Priskin Tamás és Lee Williamson is egyaránt kiválóan teljesíthet, hiszen sikerült beilleszkedniük, és remekeltek az együttes nyári edzőmeccsein, így a 2007-2008-as szezonban a duó kulcsjátékosa lehet a Championshipben feljutásra pályázó gárdának.

A 21 esztendős magyar csatár eleddig 15-ször kapott lehetőséget az angol klubban, és fellépései során kétszer volt eredményes, míg a januárban a Rotherhamtól szerződtetett Williamson még csak ötször lépett pályára a Watfordban.

Priskin így értékelte kameránk előtt a befejeződött PL-szezont:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TbbX4uSMagjYncgl


Boothroyd edző azonban sokkal nagyobb terhet rakna a kettős vállára, mivel a nyári edzőmeccseken mindketten remekeltek a Premier League-ben tavaly az utolsó, azaz 20. helyen végzett együttesben.

"Amikor egy játékos új klubhoz szerződik, azt várják tőle, hogy azonnal váltsa meg a világot, de ez nem ilyen egyszerű. Lee hat, míg Tamás 12 hónapja van nálunk - időbe telik, amíg egy futballista megszokja az új környezetet. Mostanra viszont mindkét futballista magabiztossá vált a pályán és minőségi játékossá érett. Mindez nagy izgalommal tölt el engem a közelgő szezon előtt, s kíváncsian várom, mire lesznek képesek" - nyilatkozta a menedzser.

Priskin Tamás korábban azt nyilatkozta az [origo]-nak, hogy jól érzi magát Angliában, de nem zárja ki, hogy egyszer egy másik országban fog futballozni. "Szívesen kipróbálnám magam a spanyol bajnokságban, de egyelőre az angol bajnokságban kell több játéklehetőséget kiharcolnom, s itt kell jó teljesítményt nyújtanom. Szomorú vagyok, hogy nem sikerült a csapatnak bennmaradni a Premier League-ben, de remélem, azonnal vissza tudunk kerülni."

A 10 válogatott meccsén 6 gólt vágó támadó iránt nyáron a Bundesliga bajnoka, a VfB Stuttgart is érdeklődött, ám fejlődésének minden bizonnyal az sem ártana (sőt!), ha lehúzna egy évet az angol másodosztályban, és stabil, gólerős csapattaggá válna a Watfordban.