Vágólapra másolva!
A VfB Stuttgart a Svácjba hazatért Marco Streller helyére a jelenleg az angol másodosztályú Watford játékosát, Priskin Tamást szemelte ki a csatársorba, írja a goal.com.

Bár az [origo]-nak adott videóinterjúban Priskin Tamás úgy nyilatkozott, hogy a célja visszakerülni a Watforddal a Premier League-be, könnyen elképzelhető, hogy ősszel mégsem a Crystal Palace vagy a Barnsley, hanem a Werder Bremen és a Bayern München védőivel fog viaskodni.

A meglepetésre a Bundesliga bajnoki címét elhódító Stuttgart ugyanis a hírek szerint szívesen látná soraiban a magyar válogatottban eddig hat gólt szerző csatárt. Marco Streller, a svábok svájci csatára az FC Baselben folytatja, így megüresedett egy hely a támadósorban, és a VfB vezetői Cacau és Mario Gomez mellett Priskint szeretnék alkalmazni.

A cikkben megszólal Fülöp Ferenc, Priskin menedzsere is, aki megerősíti a Stuttgart érdeklődését, de azt is elmondja, hogy egyelőre nem született megegyezés a felek között. A révkomáromi születésű, 20 éves támadó tavaly nyáron 1 millió font ellenében költözött Győrből Watfordba, ahol négyéves szerződést írt alá.

Forrás: MTI

Priskin piros-fehérre cserélheti a Watford piros-sárga szerelését

Új csapatában szerzett első gólja egyből továbbjutást ért a Ligakupában, aztán első bajnoki találatával nem volt szerencséje, mert a Wigan ellen hiába fejelt a hálóba, eső miatt félbeszakadt a találkozó. Áprilisban a Portsmouth elleni 4-2-es diadal alkalmával már semmi nem akadályozta meg a gólszerzésben, aztán a 35. fordulóban pontot érő találatot jegyzett a Manchester City ellen, apró szépséghiba, hogy ekkor dőlt el, hogy a Watford nem ússza meg a kiesést.

A válogatottban jobban ment Priskinnek, Várhidi Péter kapitánykodása alatt az első öt meccsen betalált, igaz, ezek közül csak a Moldova elleni számított tétmérkőzésnek. A hírek szerint több klub is érdeklődik iránta, de a Stuttgart azért is csábító lehet, mert a BL-ben indulhat.