Vágólapra másolva!
Július 22-én, pénteken, majd 24-én, vasárnap is Magyarországon lép pályára az Ipswich Town labdarúgócsapata. Az angol együttes először a Szusza Ferenc-stadionban az Újpesttel, majd egynapos pihenőt követően Diósgyőrben, a DVTK ellen meccsel. A találkozókat a Sport2 élőben közvetíti.

Július 22-én, pénteken, 20.00 órától a Szusza Ferenc-stadionban fogadja az Újpest labdarúgócsapata az angol Championshipben (azaz a másodosztályban) szereplő Ipswich Town együttesét.

A jegyárusítás szerdán kezdődik meg a Megyeri úton, a legolcsóbb belépő 800, a legdrágább 2000 forintba kerül majd. A vendégszurkolók a C lelátón kapnak helyet, a britek biztonsági igazgatójának tájékoztatása szerint várhatóan 100-200 angol drukker érkezik Magyarországra, hogy elkísérjék csapatukat a hazánkban lejátszandó edzőmeccsekre.

Az 1981-ben UEFA-kupát nyerő csapat a szombati pihenőt követően vasárnap 17 órától lép pályára Diósgyőrben, a DVTK ellen (mindkét mérkőzést a Sport2 élőben közvetíti).

Az Ipswich már megkezdte a felkészülést, jelenleg két próbajátékost is tesztel Joe Royle vezetőedző, aki a klub honlapján elmondta, az elkövetkező napokban felmérik, mit tudnak a játékosok, s csak azt követően döntenek arról, bekerülnek-e a Magyarországra utazó keretbe.

A 27 éves Rui Marques korábban megfordult a VfB Stuttgart együttesénél is, az elmúlt szezonban hazai környezetben a portugál Maritimo színeiben rúgta a labdát. Edwin Ouon 24 éves, s három szezont húzott le a belga Royal Antwerp gárdájánál.