Vágólapra másolva!
Az angol másodosztály középcsapata, a Stoke City három magyar futballista iránt érdeklődik. A 24 csapatos Championshipben tavaly 12. helyen végzett együttes a győri Stark Pétert, az újpesti Rajczi Pétert és a ferencvárosi Gremsperger Gábort nézte ki magának.

A jövő héten a 27. születésnapját ünneplő ETO-hátvéd Stark Pétert - a Nottinghammel egyetemben - már tavaly is figyelte a Stoke, ám akkor nem jött létre az üzlet, most azonban az angol klub újra próbajátékra hívta a 17-szeres magyar válogatott játékost.

Szintén a szigetországi klub kívánja tesztelni az Újpest 24 éves támadóját, az öt alkalommal a nemzeti csapatban is megfordult Rajczi Pétert.

A Ferencváros tehetsége, a mindössze 17 esztendős Gremsperger Gábor is felkeltette a Stoke City érdeklődését, s a kapus több hetes gyakorláson vehet részt Johan Boskamp csapatánál.

A másodosztályú klub utánpótláscsapatánál jelenleg is szerepel három magyar futballista: a csatár Zsivóczky Norbert és Fekete Ádám, valamint a védekező középpályás Vass Ádám egyaránt tavaly novemberben szerződött az egyre "magyarosabb" közép-angliai egylethez.