Vágólapra másolva!
Dárdai Pál, a Bundesligában szereplő Hertha BSC csapatában az elmúlt idényben kevés lehetőséghez jutott, így felmerült, hogy a válogatott középpályás elhagyja a berlini gárdát. Az Arminia Bielefeld szívesen látná soraiban Dárdait, egyelőre azonban nem sikerült megegyezni a berlini vezetőkkel.

Dárdai Pál 1997 óta tagja a Hertha BSC csapatának, ez idő alatt 176 mérkőzésen lépett pályára, és 11 gólt szerzett. A bajnokságban egy harmadik hely volt a legjobb eredmény, amit a berliniek színeiben elért, emellett kétszer ünnepelhetett Ligakupa-győzelmet, és részese volt az 1999/2000-es BL-menetelésnek is, amikor a Hertha a második csoportkörbe jutott, megelőzve a Galatasarayt és a Milant.

Az elmúlt szezonban kevés lehetőséget kapott, így felvetődött, hogy a nyáron új csapatot keres, ám szerződése 2007-ig a fővárosiakhoz köti. A 13. helyen záró Arminia Bielefeld ki is nézte magának a Pécsről származó játékost, de a vesztfáliaiaknak egyelőre nem sikerült megegyeznie a Hertha vezetőivel.

Reinhard Saftig, a Bielefeld ügyvezetője Dárdai mellett Tobias Raut szeretné a csapathoz csábítani, a Bayern el is engedné a fiatal védőt, ám az érte kért egymillió eurót sokallta az Arminia. A Bielefeld eddig sem tétlenkedett az átigazolási piacon, a legjobb vételnek a dél-afrikai támadó, Sibusisa Zuma és a Hannovertől érkező középpályás, Nebojsa Krupnikovic tűnik, igaz, komoly veszteségek is érték a gárdát, mert az előző idényben 15 gólt szerző Delron Buckley a Dortmundhoz távozott, a hátvédsor egyik oszlopa, Patrick Owomoyela pedig a Werder Bremenben folytatja.