Vágólapra másolva!
Hosszú huzavona végén másfél évvel meghosszabbította szerződését Lipcsei Péter, a Ferencváros válogatott labdarúgója. De újabb játékosok is érkeztek az Üllői útra.

2006. december 31-ig meghosszabbította szerződését Lipcsei Péter, a Ferencváros válogatott középpályása. Ez azt jelenti, hogy a játékosra számíthat László Csaba vezetőedző a minszkiek elleni UEFA-kupa-meccseken, írja a klub hivatalos honlapja.

Elfogadta a Ferencváros ajánlatát Grósz Róbert is, aki Újpestről érkezve 2007. június 30-ig lesz a zöldek játékosa.

Korábban Budoviszky Krisztián, Tímár Krisztián és Kemenes Szabolcs írta alá kontraktusát, hét elején csatlakozott hozzájuk a Pécsről érkező Erős Gábor.

A többi lejárt szerződésű futballistával - így Rósa Dénessel, Huszti Szabolccsal, Szűcs Lajossal és Sowunmi Thomasszal - folynak az egyeztetések, de a nevezési határidőig nem sikerült velük megegyeznie a klubnak, így egyikük sem léphet pályára az UEFA-kupa selejtezőjének 1. fordulójában.

A klub 27 játékost nevezett a minszkiek elleni párharcra, közülük kilencen a korosztályos gárdából kerültek be a keretbe. A kapus Beke, valamint Csurka, Laczkó, Horváth, Szalai, Szálkai, Lajer, Győri és Brettschneider még sohasem szerepelt a hivatalos találkozón a felnőttek között.