Vágólapra másolva!
Az FTC elnökségi ülése után hivatalos közleményben bejelentette, hogy "a leendő befektetési projektet figyelembe véve a labdarúgóklubot működtető rt. likviditási gondjainak enyhítésére 250 millió forintot hagyott jóvá".

A klubtól származó MTI-információ szerint ebből az összegből rendezi a részvénytársaság a játékosok felé fennálló több százmilliós adósságát, amely alapfeltétele annak, hogy az MLSZ elnöksége elfogadja a nevezését. Az induláshoz még a költségvetés lefedettségét is garanciákkal kell igazolnia az egyesületnek.

A Ferencváros az egyetlen, élvonalbeli indulásra jogosult csapat, amely szombaton a liga elnökségétől nem kapott rajtengedélyt a következő szezonra. A zöld-fehéreknek hétfőig kellett benyújtaniuk a fellebbezésüket az MLSZ-hez, s ezt meg is tették.

Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a 250 millió forint honnan származik, ugyanakkor a távirati iroda meg nem erősített információ szerint az összegért a klub vállalt egy feltételt, amelyet ha nem teljesít, akkor a kapott pénz csak kölcsönnek tekinthető.