Vágólapra másolva!
Maradéktalanul elégedettek Fülöp Mártonnal az angol harmadosztályban szereplő Chesterfield futballcsapatánál, ezért a klubvezetés azt szeretné, ha a magyar kapus a következő szezonban is náluk védene.   

Fülöp az élvonalbeli Tottenham Hotspur alkalmazásában áll, és miután a bajnokság végeztével lejárt a két klub közötti kölcsönadási szerződés, a nemrégiben a válogatottban is bemutatkozott kapus visszatért a londoni White Hart Lane-re.

A chesterfieldiek ennek ellenére úgy érzik, továbbra is nagy szükségük lenne Fülöp szolgálataira, ezért megtették ajánlatukat, a válasz azonban egyelőre várat magára.

"Az időzítés lehet az egyetlen gondunk Fülöppel kapcsolatban" - nyilatkozta a Chesterfield Today honlapján Lee Richardson, a csapat menedszere. "Bár az ügyben már korábban megkerestük a Spurst, a londoniak csak később kezdik meg a felkészülést, és feltehetően meg akarják várni az utolsó heteket, hogy döntsenek a kérdésben. Mi mindenesetre arra kértük őket, mihamarább hozzák tudomásunkra, hogy számolhatunk-e Fülöppel, hiszen nagyon szeretnénk, ha visszatérne hozzánk."