Vágólapra másolva!
A múlt héten Gera Zoltán, a West Bromwich Albion középpályása parádés gólt szerzett a Tottenham elleni 1-1-re végződött mérkőzésen, ami után Frank Arnesen, a londoni gárda futballigazgatója kijelentette: szeretné, ha a technikás magyar játékos nyártól a Spursben futballozna.

Márciusban már összeboronálták Gerát a Tottenhammel, majd olyan hírek érkeztek Angliából, hogy az immáron holland bajnok PSV Eindhoven, sőt a városi vetélytárs Aston Villa is szívesen látná soraiban a magyar támadó középpályást (aki egyébként április 22-én ünnepelte 26. születésnapját).

A Sunday Mirror nevű angol bulvárlap információi szerint a Tottenham Hotspur futballigazgatóját, Frank Arnesent múlt szerdán Gera nemcsak góljával, de remek játékával is meggyőzte. Az írás szerint ha kiesik a Premier League-ből a West Bromwich Albion - amire a szombati, Middlesbrough elleni 4-0-s veresége után jó esélye is van -, akkor a birminghami egylet elnöke korábbi hangzatos ígéretei ellenére sem tudja megakadályozni Gera klubváltását. "Nem engedjük el, még akkor sem, ha búcsúzunk az élvonaltól. A szerződésében nem szerepel kivásárlási összeg" - jelentette ki akkor Jeremy Peace.

A WBA tavaly nyáron másfél millió fontot fizetett a Ferencvárosnak a játékosért, akiért a Spursnek - a Sunday Mirror szerint - legalább dupla ennyi összeget kellene letennie a birminghami vezetők asztalára.