Vágólapra másolva!
Két prágai felkészülési mérkőzésen egy gólt szerzett, s jó teljesítményt nyújtott Józsi György, a Zalaegerszeg középpályása, így várhatóan szerződteti a Slavia Praha együttese. A szlovákiai Dunaszerdahely együttesénél Herczeg Miklós, a Győr válogatott csatára próbálkozik.

Érdekes hír jelent meg a cseh Slavia Praha labdarúgócsapatának honlapján, amely szerint az egyhetes próbajátékon lévő Józsi Györgyöt, a Zalaegerszeg futballistáját meg akarja szerezni a klub. Josef Jinoch menedzser szerint a Slavia még ezekben a napokban tárgyal Józsi átigazolásáról.

A ZTE 21 esztendős magyar utánpótlás-válogatott játékosa pályára is lépett új csapata színeiben, a Tipsport-kupán két előkészületi mérkőzésen játszott, a II. ligás Xaverov ellen ő lőtte a győztes gólt (2-1), vasárnap pedig 90 percig pályán volt a zsolnaiak ellen.

"A Xaverov ellen jól ment a játék. Csehül még csak annyit tudok mondani, hogy 'pojd', de azért valahogy megértetem magam" - nyilatkozta Józsi. Josef Csaplár, a Slavia edzője is elismerően nyilatkozott a játékosról. "Nagyon jó benyomást tett rám, mivel a támadásokból és a védekezésből egyaránt kiveszi a részét."

A pozsonyi Új Szó információja szerint Szlovákiába is érkezhet egy magyar játékos, mégpedig a Győrtől elküldött Herczeg Miklós. Ugyan a Dunaszerdahely másodosztályú együttese anyagi gondokkal küzd, mégis újabb futballisták érkeztek próbajátékra. Szombaton a Petrzalka ellen pályára is lépett a 30 esztendős magyar válogatott csatár, ám a Sánta - Konecny, Loj, Dolezal, Buka - Erős, Simon, Gőgh, Hrubina - Bognár, Herczeg összeállításban kezdő DAC végül 3-0-s vereséget szenvedett.