Vágólapra másolva!
Izgalmas, ám kevésbé mozgalmas napokat él át mostanság Szabics Imre. Az osztrák Sturm Graz csatára sérült, a szerdai, Austria Wien elleni bajnokin sem léphetett pályára. Ugyanakkor elindult a honlapja, és szíve szerint máris indulna Budapestre - jövő szerdán Luxemburg ellen bemutatkozhat a magyar A válogatottban.

"Még húsvét előtt elindult a honlapom" - mondta Szabics. "Remélem, érdeklődőben nem lesz hiány, fontos, hogy a magyar szurkolók ne felejtsenek el. Sajnos a legutóbbi bajnokin, amikor is az éllovas Austria Wientől 3-0-ra kikaptunk, sérülésem miatt nem léphettem pályára. Abban azonban erősen bízom, hogy minél gyorsabban meggyógyulok, nagyon várom a jövő hetet."

Természetesen Szabics a Luxemburg elleni találkozóra gondolt, ám babonából nem szeretné elkiabálni a válogatottbeli bemutatkozását. Márpedig erre komoly esélye van, hiszen Gellei Imre szövetségi kapitány már elpostázta a meghívót a grazi csatárnak.

A barátságos mérkőzést április 30-án, szerdán 20.15-től az Újpest Megyeri úti stadionjában rendezik, belépők az újpesti stadionnál és az IBUSZ-irodákban 1500 és 2800 forintos áron kaphatók.

Bánki József