Vágólapra másolva!
A nehéz anyagi helyzet ellenére - állítólag 200 millió forint hiánnyal küzd a lila-fehér klub - mégis elutazik az Újpest a törökországi edzőtáborba. Szabó András vezetőedző együttese február 8. és 15. között készülhet Antalyában, ahol többek között - a magyar nemzeti tizenegy Eb-selejtezőbeli ellenfelével - Lettországgal, valamint Litvániával is megmérkőzik.

Az újpestiek számára fontos, hogy jó körülmények közepette készüljenek a tavaszi idényre. Ezt megerősítette Bodnár István, az Újpest klubigazgató-helyettese is.

Hajrá Lilák!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=30889Az Újpest honlapjahttp://www.ujpestfc.hu

"Örülünk, hogy a nehéz anyagi helyzetünk ellenére sikerült nyélbe ütni a törökországi edzőtáborozást, az átigazolási ügyekben azonban már nincsenek ilyen jó híreim" - kezdte Bodnár, majd így folytatta: "Nekünk ugyanis az lett volna a jó döntés, ha az MLSZ az egy éven belüli klubcseréket is engedélyezi, ez esetben Tóth Norbert és Kiss György is nálunk készülne. A mostani határozattal viszont lehetőségünk nyílt a Fótra kölcsönadott futballistáink visszahozatalára, s az érkező fiatalok ugyan tehetségesek, de még rutint kell szerezniük, hogy a csapat húzóembereiévé váljanak. Az esetleges távozókat illetően csak megerősíteni tudom, hogy négy-öt kulcsjátékosunk közül szigorúan csak egyet adnánk el - persze csak ha komoly ajánlat érkezne az illetőért. Az értékeinket ugyanis semmiképpen sem szeretnénk elkótyavetyélni, azt pedig csak halkan jegyzem meg, az imént említett esetleges távozók között a nyáron hozzánk érkezett Kovács Zoltán, Horváth Ferenc csatárduó nem szerepel."

Információnk szerint a lilák a Sparta Praha által már megkörnyékezett Tokody Tibor, Korolovszky Gábor, Radek Sloncík, Juhár Tamás kvartettből egy játékosról hajlandóak lennének lemondani, ám csak "jó pénzért" cserébe.

Bánki József