Vágólapra másolva!
A téli átigazolási piac egyik legkeresettebb labdarúgója Kiss György. A Dunaferr ballábas védőjéért, amióta az újvárosi klubnál kiderült, hogy a ki nem fizetett összegek miatt szinte az egész csapat szétszéledhet, a jelenlegi három, dobogós együttes, a Ferencváros, az MTK és az Újpest is harcba szállt.

Kiss sokáig tárgyalt a lila-fehérekkel, sőt, szóban el is kötelezte magát a Megyeri útiaknak, mivel szimpatikusak voltak számára a körülmények, ugyanakkor esetében is az anyagiak dönthetnek majd új klubját illetően. Amely minden bizonnyal a Ferencváros lesz, noha a játékos ragaszkodna korábbi újvárosi tréneréhez, az MTK jelenlegi vezetőedzőjéhez, Egervári Sándorhoz, mint ahogy utóbbi is a bal oldali védőhöz. Információnk szerint kisebb konfliktus is keletkezett a Kiss-ügy miatt Egervári Sándor és Várszegi Gábor között. A szakember állítólag azt nehezményezi, hogy az MTK-val szemben miért mindig a zöld-fehérek kapnak előnyt az átigazolásokkor. Várszegi Gábor szerepe ugyanis az MTK-t és a Ferencvárost illetően közismert, akárcsak az, hogy a szerződtetések ügyében is az ő szava a döntő.

Szétszéledhet a Dunaferr/sport/magyarfoci/20021213szetszeledhet.htmlFlúgos volt az ősz a Dunaferrnél/sport/magyarfoci/20021202flugos.html

Nem véletlen, hogy Gyulay Zsolt, az Újpest klubigazgatója kissé keserűen, ám annál őszintébben kijelentette, a lila-fehérek anyagilag nem kívánnak versengeni egyetlen riválissal sem, inkább megvárják a január 15-ei átigazolási tilalom feloldását, s ekkor jobban szét tudnak nézni a játékospiacon, mivel elsősorban bal oldali labdarúgóra lenne szükségük.

A Fradinál egyelőre nem kommentálták Kiss szerződtetését, mivel a felkészülés csak január 9-én kezdődik az Üllői úton.

Bánki József