Vágólapra másolva!
A Magyar Kupában magabiztosan, 5-2-re verte a Győrt a ZTE együttese, s a magyar bajnok ezzel is igazolta, hogy az őszi idényben meglehetősen szeszélyesen szerepel. Fényes győzelmeket ugyanis váratlan vereségek követnek, ráadásul néhány bennfentes szerint az öltözői légkör sem ideális, egészen pontosan Vincze Ottó érkezését nem nézte jó szemmel mindenki Zalában, jóllehet a technikás középpályás produkciója hasonló a csapatéhoz, azaz kiszámíthatatlan.

"Teljese egyetértek azzal a megállapítással, hogy ingadozó formában, szeszélyesen futballoztunk ősszel, ám azzal nem tudok azonosulni, amikor valaki a csapat mélyrepüléseként aposztrofálja az őszi idényt" - mondta Bozsik Péter, a ZTE vezetőedzője. "Igaz, egyelőre kiegyenesedésről sem beszélhetünk, hiszen továbbra sem vagyunk képesek állandósítani a jó és eredményes játékunkat. Azért nem szabad azt sem elfeledni, hogy ősszel remek 90 perceink is akadtak, s itt nem csupán a Manchester United legyőzésére gondolok, ugyanakkor rengeteget utaztunk a stadionátépítése miatt, aztán a csúfos zágrábi verést is nehezen hevertük ki. A nagy cél tehát, hogy egyenletessé váljék a teljesítményünk."

Bozsik Péter meglepődött a lovagkereszten/sport/magyarfoci/20020822kituntettek.htmlEgy edző történetehttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=46987

"Az öltözői légkör valóban változott, s elsősorban Vincze Ottó érkezésének köszönhetően, ugyanakkor a technikás futballista megszerzését magam forszíroztam a vezetőknél. Továbbra is vallom, Vincze remek futballista, nagy hasznára lehet a csapatunknak, ám ősszel rengeteg bizalmat kapott, mégsem tudott vele mindig élni, ezért került az utóbbi hetekben kispadra. A képességeit viszont híven jelzi, hogy csereként beállva is mindig lendületet adott a csapatnak. Sajnos nála kimaradt az alapozás, ami a produkcióján is meglátszott. Amikor pedig kezdett formába lendülni, egy buta reklamálás miatt a Kispest ellen kiállították. Tiszta a lelkiismeretem vele szemben, hiszen rendszeresen játéklehetőséget kapott, s a továbbiakban is bízom abban, hogy eredményes lesz a közös munkánk.

"Egyébként mindig felötlik bennem, hogy Urbán és Kenesei leigazolását is mennyien ellenezték a Zeténél, aztán ma már elképzelhetetlen lenne a csapat nélkülük. Vincze Ottó esetében hasonló gondolatok járnak a fejemben, mindenesetre egy biztos: csak rajta múlik, hogy a jövőben mekkora segítséget tud nyújtani az együttesnek, elvégre a tudásával semmi probléma.

Bánki József