Vágólapra másolva!
A Stuttgarter Zeitung csütörtöki beharangozójában mozgalmas múltú egyesületnek nevezi a Ferencvárost, hírneves rajongók egész sorával: a legnépszerűbb magyar csapatnak szurkol például Kertész Imre, az új irodalmi Nobel-díjas - véli a stuttgarti újság.

A tudósító hozzátette: ez nem véletlen, mert a Ferencváros több mint futball, már majdnem életfelfogás. A Fradi ezenkívül a technikailag igényes labdarúgás klubja is, a játékkultúrája avatta a legeredményesebbé Magyarországon.

Az Üllői úton 17.30 órakor kezdődő UEFA-kupa mérkőzést megelőző nyilatkozatokból a másik helyi lap, a Stuttgarter Nachrichten válogatott. Felix Magath szakvezetőtől azt idézte, hogy "nem könnyű, de ki kell mondanom: nehéz ellenfél a mai". Igazi félelmet azonban nem lehet tapasztalni a stuttgartiak háza táján - tette hozzá a lap.

A Westel a Fradi új főtámogatója/sport/magyarfoci/20021030awestel.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

Seppo Eichkorn segédedző, aki látta az FTC legutóbbi mérkőzéseit, "német második ligás színvonalúnak" minősítette az ellenfél játékerejét. A magyar játékosok erőnléte ugyanakkor nem rossz, mind a Videoton elleni 3-0, mind a Siófokkal szembeni 4-0 esetén a mérkőzés vége felé született a legtöbb gól. "Az első perctől kezdve nagyobb iramot kell diktálnunk, mint amilyenhez a magyar bajnokságban hozzászoktak" - árulta el a taktika nem éppen titkos részét Eichkorn.

A Stuttgarter Nachrichten telt házat vár a mérkőzésre, olyan érdeklődésre számít, mint amilyen a Real Madrid vagy az Ajax Amsterdam vendégszereplését kísérte Budapesten a kilencvenes évek közepén.