Vágólapra másolva!
A szerda délutáni edzés után kijelölte kezdőcsapatát a csütörtöki, VfB Stuttgart elleni UEFA-kupa mérkőzésre Garami József, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője.
A Westel a Fradi új főtámogatója/sport/magyarfoci/20021030awestel.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26900

A zöld-fehérek a Szűcs - Vukmir, Dragóner, Gyepes - Kriston, Kapic, Lipcsei, Szkukalek vagy Bognár - Szili, Tököli, Gera összeállításban kezdenek. Egyedül a szlovák légiós, Igor Szkukalek szereplése kérdéses, mivel szombat óta lábsérüléssel bajlódik. "Jelenleg úgy tűnik, hogy tudja vállalni a játékot, de a végső döntést majd csak közvetlenül a mérkőzés előtt hozza meg" - mondta a szakvezető, majd a meccsel kapcsolatban megjegyezte: "Úgy érzem, döntő lesz, hogy melyik fél tudja ráerőltetni akaratát a másikra. Három csatárral kezdünk, ez is mutatja, hogy mi támadó felfogásban fogunk játszani."

Szerda este Felix Magath, a Stuttgart vezetőedzője is kijelölte kezdőcsapatát. A vendégek egy kivétellel ugyanabban az összeállításban lépnek pályára, mint szombaton, amikor bajnoki találkozón a Cottbust fogadták, tehát az Ernst - Hinkel, Meira, Bordon, Gerber - Meissner, Soldo, Hleb, Seitz - Balakov - Kuranyi tizenegy kezd. A négy nappal ezelőtti Bundeliga-meccsen Balakov helyett Ganea játszott.

"Minél tovább nem kapunk gólt, annál nagyobb az esélyünk egy jó eredmény elérésére" - mondta a szakember. "A Ferencvárosnak hazai pályán nem jó a döntetlen, ezért ha nem jut előnyhöz, az idő múlásával egyre nyíltabban fog játszani. Biztos vagyok benne, hogy lesznek gólhelyzeteink, ha ezek közül egyet vagy kettőt kihasználunk, akkor nem kell aggódnunk a visszavágó miatt." Magath szerint különösen az első tíz percben kell figyelniük, mert a ciprusi AEL Limasszol és a török Kocaelispor ellen is ebben az időszakban jutott vezetéshez az FTC.

A találkozó 17.30 órakor kezdődik, a játékvezető a finn Mikko Vuorela lesz. A párharc tétje a harmadik fordulóba, azaz a legjobb 32 közé jutás.