Vágólapra másolva!
A varsói lapok értékelése szerint a lengyel válogatott két Eb-selejtezőbeli vetélytársa, Svédország és Magyarország egymás elleni mérkőzése meglepetést hozott, hiszen nem az esélyesnek tartott skandinávok győzelmével végződött.

A Rzeczpospolita "Magyar fal" című cikke szerint a találkozó hőse a vendégcsapat kapusa, Király Gábor volt. A magyarok Kenesei góljával már az ötödik percben megszerezték a vezetést, és ha két perccel később Isaksson, a svéd kapus nem védi bravúrosan Tököli lövését, akár szenzációs eredmény is születhetett volna. Néhány perc múlva azonban a svédek kezükbe vették az irányítást, és ezután csaknem a mérkőzés végéig "egykapura" ment a játék, Király pedig legkevesebb ötször védett olyan helyzetekben, amelyeket reménytelennek szokás minősíteni - írta a lap.

4. csoport/sport/focivilag/200209054csoport.htmlEsterházy szerint láthatjuk a San Marino elleni meccset/sport/magyarfoci/20021014esterhazy.html

A Gazeta Wyborcza "Az esélyes gyötrelmei" című cikke szerint a svédeknek ugyanolyan szerencséjük volt ezzel a döntetlennel, mint egy hónapja a Lettország elleni 0-0-s mérkőzésen, amikor a bíró nem ítélte meg a vendégek szabályos gólját. A cikk szintén kiemelte a magyar kapus teljesítményét.