Vágólapra másolva!
A Borsodi Liga kilencedik fordulójában a Videoton megérdemelten szerezte meg első hazai győzelmét a Zalaegerszeg ellen. A Dunaferr Sopront, az éllovas MTK a sereghajtó Békéscsabát, az Újpest a Kispestet győzte le hazai pályán. 

Borsodi Liga, kilencedik forduló:
Videoton - Zalaegerszeg 2-1 (1-0)
Székesfehérvár, (zárt kapus mérkőzés)
vezette: Hanacsek
Videoton: Végh - Stanojevic (Gajic, 65.), Pomper, Vilotic - Tímár, Monye, Tóth B., Vasas, Dvéri - Terjék (Csató, 73.), Varga (Róth, 57.)
Zalaegerszeg: Turi - Kocsárdi (Král 87.), Urbán, Budisa, Szamosi - Ljubojevic (Sabo, 87.), Vincze O., Balog Cs., Egressy - Faragó, Kenesei
gól: Dvéri (4.), Pomper (65.), illetve Kenesei (51.)
kiállítva: Kenesei (60.), Szamosi (64.)
sárga lap: Stanojevic (33.), Tímár (60.), illetve Szamosi (59., 64.)

4. perc: Budisa pontatlan átadását az ötös sarkánál elcsípte Terjék, egy csellel becsapta a védőt, középre adott, és Dvéri jobbal, 3 méterről a kapu bal oldalába helyezett (1-0).

51. perc: Szamosi bal oldali beadását Végh röviden ütötte ki, Kenesei 11 méterről, jobbal a kapu bal oldalába lőtt (1-1).

60. perc: Tímár rángatta a labdát vezető Keneseit, az egerszegi csatár könyökkel arcul ütötte a fehérvári játékost. Az eset éppen Hanacsek előtt történt, aki Keneseinek pirosat, Tímárnak sárga lapot mutatott fel.

Sebők komoly ajánlatra jön Fehérvárra/sport/magyarfoci/20020927sebok.html

64. perc: Monye vezette a labdát, amikor Szamosi a kaputól 21 méterre buktatta. Hanacsek sárga lapot adott Szamosinak, és mivel ez már a második volt, a piros lap is előkerült.

65. perc: Pomper szabadrúgásból 21 méterről nagy erővel a kapu jobb felső sarkába lőtt (2-1).