Vágólapra másolva!
A gyenge bajnoki rajt miatt három játékosától is szeretne megválni a német labdarúgó Bundesliga élvonalában szereplő Cottbus. Az egyik "bűnbak" a magyar válogatott védője, Sebők Vilmos.

"Az átigazolási időszak hétfőig tart, addig mindenképpen új klubot akarunk találni Hamid Terminának, Brasiliának és Sebőknek. Ha nem megy, akkor felbontjuk a szerződésüket" - mondta Klaus Stabach, a kelet-németországi együttes menedzsere, majd hozzátette: "A következő öt napban mindenképpen igazolni szeretnénk egy új hátvédet."

A Bundesliga állása és mesterlövészei/sport/focivilag/20020824abundesliga.htmlLehet magyar focistából világsztár?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=26844

A Cottbus az első három fordulóban mindössze egy pontot gyűjtött, s egy szerzett gól (ezt éppen Sebők fejelte) mellett tízet kapott. "Bevallom, eléggé meglepett a hír - mondta a 29 éves magyar futballista. - Furcsának tartom, hogy a rossz szereplésért éppen engem okolnak a vezetők, de akár még valami jó is kisülhet a dologból. Több csapat is érdeklődik irántam, csütörtökön az egyik angol élvonalbeli együtteshez utazom próbajátékra. Bízom benne, hogy a vészesen közeledő határidő miatt sikerül hamarosan új klubot találnom."

Sebők 2000. július 1-jén szerződött Cottbusba.