Vágólapra másolva!
Komoly változások elé néz a szombathelyi Haladás labdarúgócsapata. Az élvonaltól búcsúzó vasi gárda csütörtökön hivatalosan is bejelentette, jövőre Lombard FC-Haladás néven indul a másodosztályban, és a tatabányai játékosokkal megerősített, zöld-fekete színűre változtatott csapatot új edzőpáros irányítja majd.

Meglepő fejleményekről számolt be több vidéki napilap. A 24 Óra információi szerint Bíró Péter klubtulajdonos, a Lombard FC-Tatabánya tulajdonosa megerősítette: valóban folynak érdemi tárgyalások a szombathelyi futballklubbal, s mivel a vasi megyeszékhely komoly garanciákat vállalna a csapat irányában, várhatóan a Lombard előnév a Haladáshoz csapódik.

Bíró Péter csütörtökön, a klubankéton mutatkozott be a szurkolóknak, s komoly változásokról számol be. A nyugat.hu szerint kiderült: a továbbiakban a P. Nagy László, Plotár Gyula edzőpáros irányítja a másodosztályú csapatot, amelyhez átkerülnek a tatabányai labdarúgók is. Nagy vitát váltott ki a szurkolók között, hogy az új tulajdonos új klubcímert kíván terveztetni, de a hagyományos zöld-fehér színeket is megváltoztatja - várhatóan zöld-feketére.