Vágólapra másolva!
A W Series hivatalos tesztpilótája, Keszthelyi Vivien a misanói futamon a világ 20 legjobb női versenyzője egyikeként képviselheti Magyarországot. Ez már a második alkalom, hogy a mezőny legfiatalabb tagjaként bizonyíthat. 

A világsajtóban női Forma-1-ként emlegetett sorozat hivatalos tesztpilótájaként a 18 éves Keszthelyi Vivien minden teszteseményen és versenyhétvégén részt vett, az eddig elért időeredményeivel pedig már a Zolderben megrendezett második versenyhétvégén kivívta magának az indulás jogát a W Series szakemberei előtt.

Keszthelyi Vivien újabb lehetőséget kapott a bizonyításra Forrás: VRS Sport Group Management

A magyar versenyző számára nem lesz ismeretlen a helyszín, hiszen már tavaly az Audi Sport R8 LMS Cup-ban megismerte a misanói versenypályát. Akkor értékes pontokat szerzett a bajnokságban, mely nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végül megszerezte a rookie bajnoki címet, amivel minden idők legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka lett.

Keszthelyi Vivien örömmel fogadta a lehetőséget.

Az idei szezonban az F3 Asian Championship Winter Series-ben minden tőlem telhetőt megtettem, hogy a 7 futamon a lehető legtöbb tapasztalatot megszerezzem és úgy érzem, hogy jól sikerült a felkészülés a W Series-re. A bajnokság tesztpilótájaként folyamatosan azon dolgoztam, hogy egyre jobb időket fussak az autóval, a kemény munkának pedig ismét meg lett az eredménye."