Vágólapra másolva!
Bárki kipróbálhatja mostantól Nagy Dániel versenyautóját - pontosabban annak utcai változatát. A TCR Európa-kupában versenyző magyar pilóta pályán használt Hyundai i30 N TCR-ével paramétereiben majdnem teljesen egyező utcai autót, egy Hyundai i30 N Fastbacket használ az idei szezonban, a Hyundai Hatvan támogatásának köszönhetően. Exkluzív lehetőségként pedig bárki beülhet Nagy mellé, sőt, át is veheti az autót néhány kör erejéig.

A 2.0 literes T-Gdi motorral felszerelt autó 275 lóerős teljesítménye megközelíti a pályán használt, 350 lóerős változatét. 353 nm maximum nyomaték és 6.1 másodperces gyorsulás adja meg a versenyélményt, amit mostantól bárki átélhet, aki részt vesz az „Ngedd meg magadnak az élményt!" programban.

Nagy utcai autója teljesen úgy néz ki, mint a pályán használt változat Forrás: Burda Gabriella

Képe Tibor, a Hyundai Hatvan tulajdonosa örömmel csatlakozott a túraautó-világkupát is megjárt, a jelenleg a TCR Európa-kupában versenyző Nagy Dániel támogatóihoz. "Régóta figyelem Dani pályafutását, kiváló versenyzőnek tartom, ezért egy pillanatig sem volt kérdés, hogy amiben csak lehet, támogatjuk őt. Reméljük, hogy a Hyundai i30 N Fastback két verseny között megkönnyíti a közlekedését, és ezzel is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a versenyhétvégéken minél sikeresebb legyen."

Nagy Dániel mostantól bárkit elvisz Forrás: Burda Gabriella

Nagy Dániel az autó átvételekor bejelentette egy új, egyedülálló program indulását is.

"A Duna Autóval tavaly megkezdett együttműködést idén a Hyundai Hatvannal folytatjuk, továbbra is maradva a márka képviseleténél. Nagyon boldog vagyok, hogy a Hyundai Hatvannak köszönhetően a Hyundai talán legvagányabb autóját használhatom a hétköznapokban, ami a Hyundai Motorsport Junior Programjának tagjaként különösen fontos nekem. Emellett egy egyedülálló projektbe is kezdünk a Hyundai Hatvannal. Az „Ngedd meg magadnak az élményt!" programban ugyanis

ha pedig szeretné, akkor én is elviszem néhány körre az Euroringen. A program részletei a www.elmenyautozas.daninagy.com és a www.hyundai60.hu oldalakon találhatók."

Nagy Dániel idei szezonja június 8-9-én a legendás belgiumi pályán, Spaban folytatódik.