Max Verstappen megint beugrik Micheliszékhez

Forma-1, Max Verstappen, Zandvoort, Red Bull Racing
Max Verstappen performs at the F1 Showrun during the Jumbo Racedagen in Zandvoort, The Netherlands on May 20, 2018 // Marcel van Hoorn / Red Bull Content Pool // AP-1VQMUG24W2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Vágólapra másolva!
Idén is F1-es bemutatót tart Max Verstappen a hollandiai Zandvoortban, a legendás Jumbo Racing Days elnevezésű hétvégén, melyen a túraautó-világkupa mezőnye is versenyezni fog. Mivel a május 17-19-i rendezvény az egyetlen Hollandiában, ahol testközelből láthatják a rajongók az ötszörös futamgyőztes Forma-1-pilótát idén, várhatóan most is több tízezren lesznek kíváncsiak a Red Bull versenyzőjére. 

Tavaly akkori csapattársával, Daniel Ricciardóval szereztek felejthetetlen perceket a nézőknek, amikor nemcsak F1-es bemutatót, hanem lakóautós miniversenyt is tartottak.

Verstappent egyszerűen imádja a holland közönség Forrás: Marcel van Hoorn / Red Bull Contentpool/Marcel Van Hoorn

Verstappen a WTCR rajtrácsán is szétnézett, személyesen kívánt sok sikert honfitársának, a túraautó nagy öregjének számító Tom Coronelnek.

Tom Coronellel jól ismerik egymást Forrás: Tom Coronel Facebook

"Az első két Jumbo Racedagen után azt mondtam, hogy ebből még nagyobb szabású eseményt lehetne csinálni, igazi versennyel, nem csak bemutató köröket futni. Örülök, hogy a WTCR is itt van, szívesen nézem a túraautók versenyét. Azt pedig különösen jó volt látni, hogy a több mint százezer néző mennyire imádja az autóversenyzést" - mondta 2018-ban a helyszínen Max Verstappen.

Két lakóautót törtek ripityára Ricciardóval Forrás: Jarno Schurgers/Red Bull Content Pool