Vágólapra másolva!
Michelisz Norbert lesz saját csapata, a M1RA második versenyzője Nagy Dániel mellett a TCR Európa-kupa hétvégi szezonzáróján Barcelonában. 

A túraautó-világkupában (WTCR) a BRC Racing Team színeiben versenyző pilóta utoljára tavaly a TCR International Series burirami hétvégéjén vezette a M1RA autóját, meg is szerezte a futamgyőzelmet, most pedig a TCR Európa-kupában is bemutatkozhat.

Nagy Dániel (balra) és Michelisz Norbert - Tanítvány és mestere csapattársak lesznek Fotó: Csudai Sándor - Origo

A sorozat pontversenyében Nagy Dániel 114 ponttal az ötödik helyen áll, mindössze 20 pont a hátránya a harmadik helyezett Dusan Borkovichoz képest. A második helyről 22, az elsőtől ötven ponttal van lemaradva. A M1RA a csapatversenyben ötödik helyezett 159 ponttal, az éllovas Target Competitionnek 239 pontja van.

„Mindenki tudja, hogy a M1RA többet jelent nekem egy csapatnál, inkább olyan, mint egy család.

Hálás vagyok a BRC Racing Teamnek és a Hyundai Motorsport Customer Racingnek, hogy támogatnak ebben a kihívásban" – fogalmazott Michelisz Norbert.

Michelisz Norbert csapattulajdonos és Bári Dávid csapatvezető tökéletesen kiegészítik egymást Forrás: PHOTO 4/PHOTO 4/Photo 4

Bári Dávid, a M1RA csapatvezetője sokat vár a csapattulajdonos versenyzőtől. „Norbi valahányszor velünk tart, az nagy érzelmi pluszt ad a csapatnak.

Hatalmas megtiszteltetés egy világklasszis versenyzővel együtt dolgozni mindenkinek a M1RA-nál, így elképesztően büszkén és izgatottan várjuk ezt a versenyhétvégét Barcelonában.

Most az a feladatunk, hogy Norbi kiemelkedő tapasztalatát és tudását eredményekre váltsuk a pályán. Hatalmas köszönettel tartozunk a szponzorainknak és mindazoknak, akik segítettek abban, hogy Norbi újra autóba ülhessen a M1RA-ban."

A TCR Európa-kupa barcelonai menetrendje:

október 19., péntek:

11.55 - első szabadedzés

16.05 - második szabadedzés

október 20., szombat:

11.45 - időmérő

17.30 - első verseny

október 21., vasárnap:

15.55 - második verseny