Vágólapra másolva!
Köztudott az autóversenyzőkről, hogy szívesen rejtik el érzelmeiket, sokszor igazi énjüket is a sisak mögé, de a túraautó-világkupában szereplő négy pilótáról – köztük Michelisz Norbertről – a WTCR kínai fordulóin kiderült, a szórakoztatóiparban is megállnák a helyüket. 

Két hétvégével a bajnokság vége előtt mi mást adna elő Michelisz Norbert, Kevin Ceccon, Esteban Guerrieri és Jean-Karl Vernay, mint az ABBA egyik legismertebb slágerét, a „The Winner Takes It All”-t?

Kevin Ceccon, a WTCR ügyeletes szépfiúja - szlovákiai beugrása óta hozza is az eredményeket az Alfának Forrás: Jean Michel Le Meur / DPPI/Jean Michel Le Meur

A dalhoz készült videóklip is kiválóan sikerült, az érzelmes pillanatok után kapunk egy kis összefoglalót az idény legnagyobb csattanásairól.

Hogy a versenyzők saját hangja hallható-e a dalban, hivatalosan kulisszatitok, de kísértetiesen hasonlítanak a szólamok a The Black Sweden nevű formáció előadására.

Mindazzal együtt, hogy kedves, egyben vicces produkció született, elgondolkodtató, hogy a kínai hétvégéken újra műszaki hibával és plusz súlyokkal küzdő Michelisznek jutott épp az első versszak, melyben egyebek között arról énekel, hogy nem akar beszélni mindarról, amin átment, és nincs több kártyája, amit kijátszhatna.

A versenyzés és az éneklés is jól megy Michelisznek Forrás: FIA WTCR

Reméljük, az október utolsó hétvégéjén esedékes szuzukai, valamint az évadzáró makaói fordulóra mégiscsak sikerül egy ászt villantania.

Jean-Karl Vernay is őszinte átéléssel énekli, hogy a győztes mindent visz Forrás: Jean Michel Le Meur / DPPI/Jean Michel Le Meur