Vágólapra másolva!
A pályán történt incidens miatt a két bajnokesélyes tábora összeszólalkozott egymással a TCR Európa-kupa boxutcájában, majd Dusan Borkovic kis híján megütötte ellenfelét. A szerb a rendőrségen kötött ki, a hírek szerint terhes feleségét is bántották.

A TCR Európa-kupa utolsó előtti, monzai hétvégéjén volt verekedés a paddockban. Dusan Borkovic a vasárnapi versenyen defekt miatt kiesett, egy vitás esetről kezdett szópárbajba a leintés után a belga Benjamin Lessennes-nel, akinek köze volt a kontakthoz.

A pályán történt incidens miatt a két bajnokesélyes tábora összeszólalkozott egymással a TCR Europe-ban Forrás: TouringCarTimes

A TouringCarTimes úgy tudja, az éllovas Mikel Azcona pedig épp Borkovicon akart számon kérni egy ütközést. A vita odáig fajult, hogy

Borkovic megpróbálta megütni a spanyol nagybátyját.

A hírek szerint, miután Borkovic távozott a helyszínről, valaki

a 7 hónapos terhes feleségét is inzultálta.

A történtek miatt az olasz rendőrség elővette Borkovicot, 2-3 óra után engedték szabadon. Ezalatt a versenyirányítók kizárták a szerbet az egész hétvégéről, ezzel pedig megfosztották a szombati ötödik helyért járó tíz pontjától is.

A TouringCarTimes értesülése szerint az ügyet jelentették a TCR Európa-kupa hivatalos felügyeleti szervének, így további büntetésekkel sújthatják a szerbet.