Vágólapra másolva!
A TCR International tavalyi második helyezett fiatal versenyzője, Tassi Attila szerepelt legjobban a magyarok közül a TCR Európa-kupa hungaroringi időmérőjén. A Hell Energy Racing Team with KCMG pilótája a második helyet szerezte meg a Honda Civic-kel.

A Zengő Motorsport DSG-váltós SEAT-jával a beugró ifj. Ficza Ferenc hatodik lett, a M1RA Hyundai i30N TCR-rel versenyző Nagy Dániel a nyolcadik, a JLG Motorsport Cuprájával Jedlóczky Márk pedig a 18.

Tassi Attila helles Hondájának feküdt legjobban a vizes-felszáradó pálya Forrás: Origo

Mindez azt jelenti, hogy

mindkét hétvégi futamon van esély magyar dobogóra,

hiszen Tassi Attila a szombat kora délutáni futamon az első sorból indulhat. A fordított rajtrácsos vasárnapi versenyen az időmérőn tizedik helyezett M1RA-versenyzőé, Francisco Moraé a pole, csapattársa, Nagy Dániel pedig a harmadik rajtkockából vághat neki a futamnak.

A M1RA versenyzői: Nagy Dániel (balra) és Francisco Mora a fordított rajtrácsos versenyen a harmadik- és az első helyről indulhat Forrás: Origo

A szombat kora délutáni futamon a spanyol Mikel Azcona indulhat az élről, Cuprájával a PCR Sport versenyzője volt a leggyorsabb az esős időmérőn.

Ifj. Ficza Ferenc beugrott és hatodik lett Forrás: Origo

A TCR Európa-kupa első hungaroringi futama szombaton délután 13.40-kor kezdődik, a fordított rajtrácsos vasárnapi verseny 11.50-kor rajtol.

Jedlóczky Márk a 18. lett az időmérőn Forrás: PHOTO 4/PHOTO 4/Photo 4