Kis híján halálra ijesztették a csapattársai Neymart - videó

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL TRAINING FULL LENGTH
Paris Saint-Germain's Brazilian defender Thiago Silva (L) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar take part in a training session in Saint-Germain-en-Laye, west of Paris, on August 17, 2019, on the eve of the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Rennes. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain ott van a négy között a Bajnokok Ligája lisszaboni végjátékában, miután a francia csapat a hajrában két gólt szerezve győzte le 2-1-re az újonc Atalantát a szerdai negyeddöntőben. Így nem is csoda, ha a játékosok kiváló hangulatban várják a német RB Leipzig elleni elődöntőt.

A Lisszabonban készülő PSG-nél az kemény edzések mellett egy kis viccelődésre is jut idő. A brazil Thiago Silva – védő is combsérüléssel bajlódik, így kérdéses a játéka a Gulácsi Péterék ellen – a honfitársát, Neymart ijesztette meg a szállodában egy kis segítséggel. A világklasszis támadót kihívták a szobájából, aki láthatóan nem számított rá, hogy a csapatársai megviccelik majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@neymarjr @thiagosilva

433 (@433) által megosztott bejegyzés,

A PSG kedden a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipziggel találkozik a BL lisszaboni végjátékában a fináléba kerülésért.