Lassan nem marad sport, amiben a Barcelona sztárja ne lenne jó - videó

Fc Barcelona press conference and training  - Champions League SPORT soccer soccer match TEAM FOOTBALL UEFA CHAMPIONS LEAGUE SOCCER PLAYER one person waist up
Gerard Pique of Barcelona during the Fc Barcelona press conference at the San Paolo Stadium in Naples, Italy on February 24, 2020 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Vasárnap és hétfőn szabadnapot kaptak az FC Barcelona futballistái, amit Gerard Piqué arra használt, hogy egy újabb sportban csillogtassa meg sokoldalúságát.

Az már évekkel ezelőtt kiderült, hogy a világ- és Európa-bajnok védő nem jön zavarba, ha kosárlabdát adnak a kezébe. A közlemúltban azt is láthattuk, hogy a kerékpárt is magabiztosan üli meg: az Espanyol elleni bajnoki mérkőzés előtt egy nagyjából 1,5 millió forint értékű elektromos bicajjal száguldott be a Camp Nou mélygarázsába.

Most pedig kiderült, hogy nemcsak szárazföldön, de a vízen is otthon érzi magát: családjával a Barcelonától nagyjából 100 kilométerre fekvő Pantá de Sau nevű tóhoz látogatott, ahol kipróbálta a wakesurf nevű sportot, és meglepően jól ment neki.

A wakesurf a wakebord és a szörf keresztezéséből született vízisport: a szörfdeszkán álló sportolót, ahogy a wakeboardosokat is, egy hajó húzza egy darabig, majd a kötelet elengedve jöhet a siklás a hullámokon, mint a szörf esetében.