A fia miatt büntethetik meg Cristiano Ronaldót - videó

Cristiano Ronaldo, junior
London, 2015. november 10. Cristiano Ronaldo, a spanyol Real Madrid portugál csatára kisfia, Cristiano Ronaldo Jr. társaságában a Ronaldo című életrajzi dokumentumfilmjének világpremierjén, Londonban 2015. november 9-én. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus világklasszisát, Cristiano Ronaldót a legidősebb fia, a 10 éves ifjabb Cristiano miatt büntethetik meg. Az ötszörös aranylabdás támadó ugyanis olyan videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen a gyereke teljesen egyedül vezetett egy jet-skit.

A Tribuna Expresso értesülése szerint a Madeirától délre fekvő Paul do Mar városában készítették a videót még szombaton. A felvételt a nagynénje készítette, majd a nagymamája, Dolores Aveiro, és Ronaldo is megosztotta.

Később mindannyian törölték is, de már későn.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amor para vida toda como te amo meu menino da tia ❤️família minha vida ⚽️

Elma Aveiro (@elma_oficial) által megosztott bejegyzés,

Ennek pedig az az oka, hogy a portugál törvények szerint a jet-ski használata bizonyos korhoz kötött, az engedély nélküli használatáért pedig 300-tól 3000 euróig terjedő büntetés szabható ki.

A lapnak Guerreiro Cardoso, a helyi kikötő elmondta, még vizsgálják az esetet. Hozzátette, a kor mellett az sem mellékes, hogy bérelték-e a járművet, vagy az a család tulajdonában van.