48 éves lenne Benedek Tibor: halála óta először üzent a közösségi oldalán Epres Panni

Benedek Tibor; Epres Panni; Foglalkozás házaspár Közéleti személyiség foglalkozása modell sportoló sportvezető SZEMÉLY vízilabdázó
Szolnok, 2016. május 7. Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya és felesége, Epres Panni modell a férfi vízilabda ob I döntőjének első mérkőzéseként vívott Szolnoki Dózsa-Közgép - ZF-Eger találkozón a szolnoki Vízilabda Arénában 2016. május 7-én. MTI Fotó: Bugány János
Vágólapra másolva!
Először posztolt férje, a háromszoros olimpia bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor halála óta Epres Panni. A modell arról emlékezett meg, hogy Benedek július 12-én, azaz vasárnap lett volna 48 éves.

„Köszönöm mindenkinek az elmúlt hetekben az együttérző szavakat" – írta az Instagram-oldalán Epres Panni a Benedek Tiborról készült kép mellé.

Benedek Tibor játékosként klub- és válogatott szinten is minden lehetséges nagy trófeát begyűjtött; a nemzeti csapattal a három ötkarikás győzelme mellett világ- és Európa-bajnoki címet, világkupa- és világliga-sikereket ünnepelhetett. Tagja a sportági Hírességek Csarnokának, és egyike a vízilabdázás tíz háromszoros olimpiai bajnokának.

Benedek Tibor június 18-án, hosszan tartó betegség után halt meg.