A szexi fitneszsztárt egész sportcsapatok szeretnék barátnőnek - fotók

Tammy Hembrow
Hihetetlenül hangzik, de az ausztrálok fitneszversenyzője, Tammy Hembrow több mint tízmillió Instagram-követővel büszkélkedhet
Vágólapra másolva!
Hihetetlenül hangzik, de az ausztrálok fitneszversenyzője, Tammy Hembrow több mint tízmillió Instagram-követővel büszkélkedhet. Maga is csodálkozik ezen a hatalmas számon, amit annak köszönhet, hogy különleges módszerekkel tartja karban magát.

„Jobbára a fitneszmetódusaimra kíváncsiak az emberek, de vannak persze olyanok is, akik udvarolnak, vagy randit kérnek" – magyarázza a Bors beleszámolója szerint a fantasztikus idomokkal megáldott, két kisgyereket nevelő, 26 esztendős sztár.

Hihetetlenül hangzik, de az ausztrálok fitneszversenyzője, Tammy Hembrow több mint tízmillió Instagram-követővel büszkélkedhet Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Korábbi párjától elvált, jelenleg olyan élettársa van, aki nem kéri folyton számon, hogy a számos, randit kérő sportolóval milyen viszonyba kerül. Tammy bevallotta: egész sportcsapatok írogatnak neki, felelőtlen szexuális kalandokba azonban nem bonyolódik bele.

„Annak örülök, amikor kardió- és testsúlymegőrző gyakorlatokat kérnek tőlem. A külsőm legfőbb titka abban rejlik, hogy sok görögdinnyét, epret, tököt, többféle paprikát és avokádót fogyasztok" – teszi hozzá a szőke bombázó, akinek fotói láttán nem csodálkozunk, hogy férfiak ezrei ostromolják.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Do you think about me still ☁️☁️

Tammy (@tammyhembrow) által megosztott bejegyzés,