Folyamatosan ajánlatokkal bombázzák az egyik legszebb orosz sportolót - fotók

Darija Klisinára hamar felfigyeltek
Vágólapra másolva!
Az orosz távolugró, a 29 éves Darija Klisina világbajnoki ezüstérmes, de nyert ifjúsági vb-t és Európa-bajnokságot és többször lett fedett pályás Eb-győztes is. Ma az Egyesült Államokban él, hogy még tovább tudjon fejlődni.

Klisina sportpályafutása mellett hamar felfigyeltek természetes adottságaira is, rendszeresen kap modellkedéssel kapcsolatos ajánlatokat is.

Darija Klisinára hamar felfigyeltek Forrás: instagram.com/dariaklishina

„Tizennégy éves voltam, amikor először kerestek meg azzal, hogy modellkedjek. Magas voltam és vékony, ideális alkat" – mondta egy interjúban Klisina.

Darija Klisina Forrás: instagram.com/dariaklishina

„Nem különösebben érdekelt a dolog, mert a sport jobban foglalkoztatott. Ma már vannak szponzori felkéréseim is, amiket szívesen vállalok, érdekes ez a fajta munka is. Már nem vagyok tini, komoly sportmúltam van, az embereket érdekelheti a történetem" – mondta az atléta, aki Atlantában él, de a koronavírus miatt nem tudja megszokott életét élni. Nem tud a pályán edzeni és versenyek sincsenek idén nyáron.

Darija Klisina Forrás: instagram.com/dariaklishina

„Több időm van foglalkozni a közösségi oldalaimmal, de az sem mindig öröm. Sokféle ajánlatot kapok, amire nem vagyok kíváncsi, de ez is benne van a pakliban" – mondta Klisina.

Darija Klisina a riói olimpián Forrás: Sputnik via AFP/Alexey Filippov